Beslutnings-dokument

En realistisk vurdering er ofte det mest afgørende i forhold til at træffe en beslutning om køb, salg eller større investeringer. Kan du få det for din virksomhed, som du forventer? Betaler dit arbejde sig, eller investerer du virkelig mange timer i en forretning, som ikke har nogen særlig værdi på markedet?

En realistisk vurdering giver dig et godt beslutningsgrundlag, når du skal lede, udvikle eller afvikle din forretning.

Revisorer og advokater tilbyder ofte at komme med en vurdering af en virksomhed baseret på virksomhedens nøgletal. Vores erfaring er, at det ikke giver en eksakt vurdering, da der kan være værdier eller udfordringer, som ikke umiddelbart kan aflæses af nøgletallene.

Der kan være strømninger i markedet, dygtige medarbejdere, en effektiv drift, som giver ekstra værdi udover det, der kan ses på bundlinjen og på samme måde, kan der være udfordringer i fremtiden, som trækker i den anden retning.

Vælger du at få en vurdering af EL-Consult, får du en vurdering, som tager udgangspunkt i den pris du faktisk vil kunne få for din virksomhed, hvis du sælger den. En for lav vurdering betyder tabt fortjeneste, mens en for høj vurdering betyder, at din virksomhed kan være til salg i flere år, uden den bliver solgt – en fase som kan blive præget af frustrationer og tabt momentum, hvis den trækkes i langdrag.

Nu er det muligt at bestille en vurdering via vores hjemmeside, vi kalder det for en e-vurdering. En e-vurdering er en light udgave af vores dybdegående vurderinger. Den giver en indsigt i, hvad du kan forvente at få i salgspris for din virksomhed i dagens marked. Vi bruger vores 42 år erfaring, kendskab af branchen og ikke mindst vores udarbejdelse af mange vurderinger i årens løb til at give en meget præcis salgspris.

Vores vurderinger indeholder ikke en masse grafer, og alle mulige ubrugelige tal, lister og unødvendige bud om markedsudvikling osv. Du modtager kortfattede 4 siders vurderings rapport.

Vi har sat vores mange års erfaring og kendskab til branchen i system, og har brugt et par år på at udvikle en metode, som gør, at vi har branchens mest brugbare e-vurdering.

En e-vurdering koster 6.500 kr. ekskl. moms.

Du modtager vurderingen inden for 48 timer. Fornuftig pris – Hurtig levering – Diskret.

Processen er meget enkel.

  1. Du trykker på knappen herunder ”Bestil vurdering” herunder.
  2. Du går videre til side 2, Her skal du udfylde, hvem der er bestiller af vurderingen. Vi gør opmærksom på, at vi kun udarbejder vurderingen til ejere af de virksomheder, vi skal lave vurderingen på.
  3. Du går videre til side 3. Her skal du udfylde relevante informationer, som vi skal bruge til vurderingen.
  4. Fra du trykker send, så vil du inden for 48 timer modtage vurderingen i pdf-fil på den e-mailadresse, du har opgivet. Vurderingen bliver først sendt, når faktura er betalt.

Diskret

Du kan bestille en e-vurdering, i ro og mag, når det passer dig, og du modtager vurderingen på den e-mailadresse du har ønsket. Betaling sker via faktura, som du kan betale hvorfra, du ønsker.

Bestil vurdering