Køb af virksomhed

Opkøb af en virksomhed med henblik på ekspansion, tilegnelse af kompetencer eller erobring af markeder, bør tage udgangspunkt i mere og andet end nøgletal. Overtagelse af gode medarbejdere, kunder og aftaler er en selvstændig værdi, som bør tages i betragtning, når valget står mellem flere virksomheder.

De virksomheder, som El Consult formidler salg for, bliver vurderet ud fra en lang række af parametre udover dem, der kan ses i regnskabet. Det giver dig sikkerhed for at handlen ikke kun er god på papiret.

Er du interesseret i at investere i en el- eller vvs-virksomhed, så kontakt os nu og aftal et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår mulighederne.

Til salg

0281: SOLGT:El-installatør, Yngre, faste gode kunder. 6-10 medarb. Øst-Sjælland/Vestegen.

Salg • Sjælland • Øst-Sjælland/Vestegen.
El-installatør til slag. Yngre, faste gode kunder. 6-10 medarb. Øst-Sjælland/Vestegen. Primært gode faste erhvervskunder.

0409: El-installatør, god veldrevet ældre virksomhed, +25 medarbejdere, Nord-Midt-jylland

Salg •
El- Installatør til salg: Meget veletableret elinstallationsvirksomhed med kompetencer inden for mange af de gængse discipliner ønskes generationsskiftet. Beliggenhed i det attraktive nordlige- midtjylland. Beskæftiger ca 25 medarbejdere. Velfunderet og ...

0868: SOLGT:El- Installatør til salg: Nord/Midtjylland, 10-12 mand, primært erhvervs kunder.

Salg • Jylland • Nord/Midtjylland
El- Installatør til salg: Meget veletableret elinstallationsvirksomhed med kompetencer inden for mange af de gængse discipliner ønskes generationsskiftet. Beliggenhed i det attraktive nordlige midtjylland. Beskæftiger ca 10 medarbejdere. Velfunderet og ...

2708: SOLGT:El- Installatør til salg: Midtjylland, 6-10 mand, god service virksomhed.

Salg • Jylland • Midtjylland
Veletableret elinstallationsvirksomhed med kompetencer inden for mange af de gængse discipliner. Beliggenhed i det attraktive Midtjylland. Beskæftiger ca 6-10 medarbejdere. Velfunderet og stabil omsætning og god indtjeningsevne. God spredning på ...

Sager på vej ind

Her finder du nogle af de sager vi arbejder på, og så er på vej ind. Skulle du have interesse i at blive kontaktet når de klar til salg, så send en mail til info@el-consult.dk og du bliver kontaktet.

001:Vi har en del virksomheder på vej ind, og det er ikke alle vi når at få lagt på hjemmesiden.
Så har du interesse i køb af El- eller VVSfirma, så tag kontakt til os så vi kan komme i dialog på forkant.

1812:EL-installatør, med faste lokale servicekunder, 4-6 medarb. Midtjylland.

0902:El-installattør, god solid vel indtjenende, ældre virksomhed, +25 medarbejdere, Vestsjælland.

0409:El-installtør, god veldrevet ældre virksomhed, +25 medarbejdere, Nordjylland.