Køb af virksomhed

Opkøb af en virksomhed med henblik på ekspansion, tilegnelse af kompetencer eller erobring af markeder, bør tage udgangspunkt i mere og andet end nøgletal. Overtagelse af gode medarbejdere, kunder og aftaler er en selvstændig værdi, som bør tages i betragtning, når valget står mellem flere virksomheder.

De virksomheder, som El Consult formidler salg for, bliver vurderet ud fra en lang række af parametre udover dem, der kan ses i regnskabet. Det giver dig sikkerhed for at handlen ikke kun er god på papiret.

Er du interesseret i at investere i en el- eller vvs-virksomhed, så kontakt os nu og aftal et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår mulighederne.

Til salg

0281: El-installatør, Yngre, faste gode kunder. 6-10 medarb. Øst-Sjælland/Vestegen.

Salg • Sjælland • Øst-Sjælland/Vestegen.
El-installatør til slag. Yngre, faste gode kunder. 6-10 medarb. Øst-Sjælland/Vestegen. Primært gode faste erhvervskunder.

0444: El-installatør: 6-10 mand, centralt på Sjælland, god lokation i større by. 100% erhvervs kunder.

Salg • Sjælland • Midt Sjælland.
El-installatør til salg: 6-10 mand, centralt på Sjælland, gode lokation i en større by. 100% erhvervs kunder. God mulighed for tilkøb af virksomhed, som er vel intregreret i større by.

0868: El- Installatør til salg: Nord/Midtjylland, 10-12 mand, primært erhvervs kunder.

Salg • Jylland • Nord/Midtjylland
El- Installatør til salg: Meget veletableret elinstallationsvirksomhed med kompetencer inden for mange af de gængse discipliner ønskes generationsskiftet. Beliggenhed i det attraktive nordlige midtjylland. Beskæftiger ca 10 medarbejdere. Velfunderet og ...

0901: El-installatør, ældre, faste gode kunder. 4-6 medarb, Sydsjælland/Øerne

Salg • Lolland-Falster •
El-installatør, ældre med rigtig gode og faste kunder, primært service, med 95% regningsarbejde. Lokalforankret med gode lokaler, og muligheder for god udvikling.  

0909: El-installatør, 18-22 mand, Landsdækkende, enterprise, oms. +20 mill.

Salg • Nordjylland dog flytbar.
Attraktiv drift, håndplukkede personale, høj indtjening på entreprise sager. Driftchef/leder ønsker at følge med. Stor potentiale for service efterfølgende på entrepriser.  

Sager på vej ind

001:Vi har en del virksomheder på vej ind, og det er ikke alle vi når at få lagt på hjemmesiden.
Så har du interesse i køb af El- eller VVSfirma, så tag kontakt til os så vi kan komme i dialog på forkant.

1903:El-installtør, ældre, med faste lokale servicekunder, storkøbenhavn.

0375:EL-installatør, med faste lokale servicekunder, 8-12 medarb. Nordjylland.