Salg af virksomhed

Det kan være en lettelse at sælge sin virksomhed, men det kan også være en svær beslutning at træffe. Uanset årsagen til, at du ønsker at sælge din virksomhed, oplever mange, at når beslutningen først er truffet, skal salget ikke trækkes i langdrag.

Du kan lette processen ved at kontakte en professionel mægler. Med mere end 42 år i branchen har EL-Consult ikke bare erfaring og viden om, hvordan et salg gennemføres bedst muligt. Vi har også et stort netværk blandt virksomheder, som er interesserede i at købe. Det betyder, at vi kan værdiansætte din virksomhed og gennemføre et salg inden for en overskuelig periode.

Det tager typisk fra 3-12 måneder, fra vi får den første henvendelse fra en interesseret til vi har gennemført et salg. Et hurtigt salg er med til at sikre, at du ikke mister momentum på din forretning i den periode, den er til salg, og samtidig er tidshorisont overskuelig for de fleste, som glæder sig til at komme videre til en ny fase i livet.

EL-Consult har et stort kartotek af købere og bliver jævnligt kontaktet af virksomheder, som har en aktuel købsinteresse.

Er du interesseret i at sælge din virksomhed, så kontakt os nu og aftal et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår processen og mulighederne.

Virksomheder med købsinteresse

0202: El-installations virksomhed, 3-10 mand, service, området fra Helsingør og ned mod København

Køb • Sjælland

0206: El-installations virksomhed, 3-10 mand, All around, Fyn, kolding, vejle område

Køb • Fyn og øerne

0208: El-installations virksomhed, 3-10 mand. København, gerne ældre med service.

Køb • Sjælland

0211: El-installations virksomhed, 5-20 mand, service/entreprise

Køb • Fyn og øerne, Jylland, Lolland-Falster, Sjælland
Større landsdækkende virksomhed søger virksomheder over hele Danmark. Gerne ældre med faste kunder. Gerne en stor del service, Gerne all round og nogen industri.  

0212: El-installations virksomheder, + 25 mill. i oms.

Køb • Fyn og øerne, Jylland, Lolland-Falster, Sjælland
For større landsdækkende klient, søger vi el-installations virksomheder. Gerne all round og nogen industri. + 25 mill. i oms.

2022: VVS installatør, 2-6 mand, alt har interesse. København/Sjælland

Køb • Sjælland
For kunde søger vi en vvs-installatør virksomhed med 2-6 mand. Gerne service, men alt har interesse. Område København og hele Sjælland.

2023: El-installatør virksomhed, 3-8 mand. København/Øst Sjælland.

Køb • Sjælland
Vi søger for en kunde, en el-installatør virksomhed i størrelsen 3-8 mand, hvor ejer gerne vil udvide med evt. partner eller helt salg. Meget gerne service, da det er primært ...

2024: Odense området, El-installatør, 10-30 mand.

Køb • Fyn og øerne
For kunde søger vi i Odense området, en el-installatør virksomhed, med 10-30+ mand. Gerne service opgaver, hvor ejer har ønske om at blive i en ledende stilling med gode forhold. ...