Salg af virksomhed

Det kan være en lettelse at sælge sin virksomhed, men det kan også være en svær beslutning at træffe. Uanset årsagen til, at du ønsker at sælge din virksomhed, oplever mange, at når beslutningen først er truffet, skal salget ikke trækkes i langdrag.

Du kan lette processen ved at kontakte en professionel mægler. Med mere end 38 år i branchen har EL Consult ikke bare erfaring og viden om, hvordan et salg gennemføres bedst muligt. Vi har også et stort netværk blandt virksomheder, som er interesserede i at købe. Det betyder, at vi kan værdiansætte din virksomhed og gennemføre et salg inden for en overskuelig periode.

Det tager typisk fra 3-12 måneder, fra vi får den første henvendelse fra en interesseret til vi har gennemført et salg. Et hurtigt salg er med til at sikre, at du ikke mister momentum på din forretning i den periode, den er til salg, og samtidig er tidshorisont overskuelig for de fleste, som glæder sig til at komme videre til en ny fase i livet.

EL Consult har et stort kartotek af købere og bliver jævnligt kontaktet af virksomheder, som har en aktuel købsinteresse.

Er du interesseret i at sælge din virksomhed, så kontakt os nu og aftal et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår processen og mulighederne.

Virksomheder med købsinteresse

0101: Global aktør søger opkøb af el-installatør.

Køb • Jylland, Sjælland
Global virksomhed søger opkøb af el-installatør virksomheder i Danmark. Pt. er der tale om tre stk. Størrelse af virksomhederne er 5-10 medarbejdere. Lokation: 1 stk. Sjælland, 1 stk. Syd/midt Jylland ...

0202: El-installations virksomhed, 3-10 mand, service, området fra Helsingør og ned mod København

Køb • Sjælland

0206: El-installations virksomhed, 3-10 mand, All around, Fyn, kolding, vejle område

Køb • Fyn og øerne

0207: El-installations virksomhed, stor kbh.

Køb • Sjælland
Virksomhed 3-5 mand. Områder. Video. alarm til butik. Skal ikke bruge lager og butik. Ønsker evt. en leder med, evt. overmontør.

0208: El-installations virksomhed, 3-10 mand. København, gerne ældre med service.

Køb • Sjælland

0209: El-installations virksomhed, 1-10 mand, Roskilde-Holbæk område.

Køb • Sjælland

0210: El-installatørvirksomhed i Aalborg-området

Køb • Jylland
Ca. 5 medarbejdere. Gerne ældre med faste kunder. Gerne en stor del service Gerne all round og nogen industri.

0211: El-installations virksomhed, 5-20 mand, service/entreprise

Køb • Fyn og øerne, Jylland, Lolland-Falster, Sjælland
Større landsdækkende virksomhed søger virksomheder over hele Danmark. Gerne ældre med faste kunder. Gerne en stor del service, Gerne all round og nogen industri.  

0212: El-installations virksomheder, + 25 mill. i oms.

Køb • Fyn og øerne, Jylland, Lolland-Falster, Sjælland
For større landsdækkende klient, søger vi el-installations virksomheder. Gerne all round og nogen industri. + 25 mill. i oms.

0220: El-installationsforetning Fyn- Sydfyn.

Køb • Fyn og øerne
El-installationsforretning 2 til 6 mand som er godt indarbejdet i lokalområdet. Fokus på service. Beliggenhed på Fyn- Sydfyn.